Mobilier Italian

Mobilier Italian

A inceput ca o poveste clasica. Era 1966.. toamna? cred. E greu de precizat cu adevarat. Vedeti voi, procesul prin care se nasc operele adevarate e atemporal. Artistul isi aminteste ca exista intr-o perioada, in care corpul trebuie hranit si odihnit, dar mintea refuza sa se supuna. Ramane in alta dimensiune. Sa va descriu putin acea dimineata? Rumegus cazand pe jos, pe note de pian si violoncel, unele triste si adanci, ,melancolice; altele inaltatoare,energizante. Muzica l-a ajutat intotdeauna sa creeze. Iar "E lucevan le stelle", sufletul lui Puccini intiparit in opera Tosca, in mod special. In spatele atelierului, tablouri aruncau umbre pe masura ce lumina soarelui incepea sa iasa timida, patrunzand valatucii de ceata. E dimineata din nou? O notiune greu de acceptat, mobilierul nu e gata... Totusi, armele trebuie puse la loc in rastel.

"Oamenii care n-au simtit nimic in viata, nu pot canta" spunea Caruso, s-a gandit Italo. Surazand, artizanul a adaugat in gand "sau crea mobilier adevarat!". In dimineata aceea, a dormit in atelier, pentru a sarbatori aceasta realizare.

Printr-un salt in timp, povestea s-a transformat intr-o legenda. Datorita pasiunii sale uriase si a dragostei pe care toti artizanii o poarta pentru munca lor, de-a lungul anilor, afacerea a crescut si odata cu ea au aparut si liniile de mobila moderna cu design extrem de fin insotite de aceeasi calitate ireprosabila si eficienta practica. De la clasic la modern, de la contemporan la Art Deco, oferta de mobilier 100% "Made in Italy" pe care v-o punem la dispozitie include dormitoare, camere de living, saloane de relaxare cu cele mai variate finisaje, accente de lux artizanale de origine antica , precum sunt frunzele de aur sau argint pentru mobilierul in stil clasic , dar si utilizarea unor linii simple si totodata frapante pentru piesele cu stil modern . Acum in mainile celei de-a doua generatii, ajutate insa de prezenta constanta supraveghetoare, critica, riguroasa si disciplinata dar si prietenoasa si calda a lui Italo -> compania e azi condusa de aripi moderne, elegante, ce freamata cu aceeasi pasiune si acelasi entuziasm, dornice sa creasca cunostintele deja impresionante artistice si tehnice prin consultarea si angajarea expertizei celor mai buni arhitecti si designeri de interior din Italia si de peste hotare. Succesul rasunator si calitatea exceptionala a liniilor de mobilier produse au fost rasplatite cu toate certificarile prestigioase, incluzand aici si UNI EN ISO 9001, 100% Made in Italy, GOST-R si invariabil Swarovski. Artizanii in lemn ce constituie echipa si inima producatorului de mobila italian isi investesc efectiv sufletul si revarsa cele mai nobile si pure sentimente in creatia lor. Fiecare pat din dormitor, fiecare dulap sau corp de mobilier din dining, biblioteca sau masa prind viata prin amestecul de cristal Svarovski, lemn 100% natural, lumina led, maiestrie artistica si efort. Acest efort incomensurabil ca visul sa devina realitate, mobilierul gandit sa fie transpus in plan si ulterior spatiu, ei bine in cele din urma acesta e probabil "talentul" cel mai responsabil pentru un produs finit fara cusur.

Pagina in Constructie - Va rugam sa aveti putina rabdare cu noi :)

Intre timp puteti urmari o parte mai mare din colectia de mobilier italian pe pagina dedicata lor de Facebook sau citi articolul nostru si sfaturile noastre legate de customizarea unui mobilier in cazul in care doriti unul facut pe plan local, prin atelierul pe care-l avem partener. Gasiti aici cateva poze cu proiecte deja realizate. Va multumim pentru intelegere!

10 Produs(e)

per pagină

Matrice  Listă 

Setează direcţie descendentă