Mobilier living modern din lemn de nuc (central, dulap cu sertare, rafturi si vitrina) -> 4704 €

Placerea calda a lemnului natural de nuc

Artizanii extrem de talentati si designerii profesionisti italieni ce s-au alaturat familiei lui Italo de-a lungul timpului au reusit sa acumuleze experienta si traditie astfel incat talentul lor odata pus in valoare sa consolideze patrimoniul cultural italian si prin acesta pe cel mondial. Unul din stalpii fundatiei il constituie frumusetea lemnului natural, transformat pana la cele mai fine detalii intr-un mobilier mirific pentru living si dormitoare, personalizabil. Frumusetea si functionalitatea se intrepatrund si depasesc una pe cealalta ca niste torente de apa ce se lupta sa arunce cascada in care se sparg in cea mai glorioasa lumina. Undele lemnului, sclipirea cristalelor, luminile discrete moderne, mirosul si atingerea placuta de lemn veritabil, liniile artistilor creatori - oricat cautam, nu putem identifica un singur element definitoriu. Mobilierul ce rezulta se intrece pe sine, se uita in spate si rade zgomotos,cristalin, devine poezie.

Am fi putut sa va prezentam piese individuale de mobilier pentru sufragerie. Dar suntem convinsi ca nu ar fi fost de ajuns la inceput asa ca va punem la dispozitie un concept, o recomandare calduroasa si in acelasi timp o prima idee completa de personalizare pentru un living modern adaptat gustului dumneavoastra. In fond dumneavoastra va veti bucura de el.

Construirea decorului si pretul acestuia :

Un corp central din mobilier ultra-modern, ce deserveste prin functionalitatea lui toate nevoile moderne iar prin valoarea sa estetica acopera si hraneste nevoile culturale ale casei.
Spatiul dedicat lateral, acoperit cu vitrina si e perfect pentru a atrage discret atentia asupra cartilor cele mai valoroase din colectia cuiva, fie ele de fashion sau literatura grea.
Manerul 01 e si subtil si elegant iar cristalul Swarovski imbogateste intreg ansamblul.
Constructia ansamblului se face prin unirea a mai multe corpuri, rafturi, sertare joase sau suspendate cu vitrina, cabinete cu maner a.s.o. Va putem ajuta cu idei si va puteti imprima si gustul personal in personalizarea mobilierului pe care doriti sa-l vedeti expus in living.
Mobilierul din poza principala poate fi asamblat in forma propusa de noi sau poate fi reconstruit in multe alte variante (una dintre ele o puteti regasi in pozele de mai jos).


PRET AMSAMBLU MOBILIER PERSONALIZABIL -> 4704 €, (268,5 kg,MC 1,87), la care se adauga accesoriile optionale si ulterior TVA.
Cere Oferta

Mobilier modern din lemn de nuc personalizabil pentru living

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte

Mai multe vizualizări

  • Mobilier modern din lemn de nuc personalizabil pentru living
  • Bufet cu decoratiuni florale in lemn (optionale) si maner 01. Pretul este de 2736 € cu finisaje incluse. (185L,H90,P53)
  • Detaliu mobilier - vitrina, maner 01, cristale Swarovski