Corpuri de iluminat Austriece

Corpuri de iluminat Austriece

Pagina In Constructie (va multumim pentru rabdare! pentru orice cereri sau lipsuri nu trebuie sa existe downtime, puteti sa ne vizitati showroom-ul din strada Popa Rusu nr. 10, sector 2, Bucuresti)


Va prezentam in cateva randuri, excelenta austriaca ce ne onoreaza printr-un parteneriat serios si o garantie a calitatii in timp, specifica Imperiului.
Lumina este inspiraţia noastră – este motto-ul ce dateaza din anul 1918, ziua de naştere a întreprinderii familiale ce ne e partenera in Viena. Întreprinderea familială este condusă în prezent de a patra generaţie şi îşi trage puterile creatoare din tradiţia păstrată vie a artei meseriei europene şi a dragostei faţă de lumină.Din pasiune pentru lumină, acestia împletesc de atunci tradiţia cu inovaţia într-o.manieră unică. Maxima lor este: meseria de calitatea cea mai bună. Rezultatul: capodopere în domeniul artei luminii din inima Europei. Fiecare corp de iluminat este un unicat, realizat de către minţi creative şi de către mâini pricepute. Lămpi strălucind de frumuseţe pentru momente de aur într-o atmosferă reuşită.
Casa luminii austriece este Viena. Totuşi lumina oferita de partenerul nostru înconjoară lumea întreagă: cu parteneri în peste 50 de state ale lumii. 3.200 de magazine internaţionale renumite, precum de exemplu Harrods din Londra sau Galéries Lafayette din Paris comercializează articolele de iluminat locuinţe austriece pe care le aducem si noi. Noi ne bucurăm că putem deservi diferitele solicitări din partea clienţilor noştri printr-un sortiment variat care cuprinde peste 4.000 de lămpi.
Design & calitate. Fie că este vorba de sticlă de Murano sau cristal, ori de aur, alamă sau crom, ori de flori şi frunze jucăuşe sau linii clar conturate: materialul prinde din nou şi din nou formă. Designerii partenerului nostru austriac fac ca ideile şi inspiraţiile să devină realitate. Savuraţi magia combinaţiilor din materialele nobile şi fantezie nelimitată. Marca austriaca reprezintă cea mai bună calitate şi un design inconfundabil. Made in Europe.
Arta meseriei în Europa Toate corpurile de iluminat austriece au origine europeană 100% – lămpile noastre sunt concepute şi realizate în mod exclusiv în Italia şi Austria.
Componente de mare valoare Materialele nobile garantează frumuseţea şi fiabilitatea: Pure®, Optic®, SWAROVSKI® ELEMENTS sau SPECTRA® Crystal. Sticlă de Murano suflată, aur de 24 de carate sau arigintări. Sau alte materii prime şi forme de prelucrare – dumneavoastră alegeţi! Design & stabilirea trendului Designeri europeni, inspiraţi de cultura şi modul de viaţă vieneze şi veneţiene. Întotdeauna cu un pas înainte, având idei inovatoare – în colaborare cu cercetători ai trendurilor internaţionale


Termenul de livrare este de 2 saptamani pentru produsele ce se gasesc la depozitul central din Austria, dar poate ajunge pana la 6-8 saptamani pentru produsele ce nu se tin pe stoc si se realizeaza numai pe baza de comanda; de aceea, va rugam sa solicitati termen de livrare inainte de a finaliza o comanda.
TVA-ul este inclus in pret pentru toate corpurile de iluminat austriece.

41 Produs(e)

per pagină

Matrice  Listă 

Setează direcţie descendentă