Corpuri de iluminat Austriece - standard sau la comanda

Corpuri de iluminat Austriece - standard sau la comanda

Va prezentam in cateva randuri, excelenta austriaca a producatorului nostru dedicat de corpuri de iluminat, ce ne onoreaza printr-un parteneriat serios si o garantie a calitatii in timp, specifica Imperiului.
Lumina este inspiraţia noastră – este motto-ul ce dateaza din anul 1918, ziua de naştere a întreprinderii familiale ce ne e partenera in Viena. Întreprinderea familială este condusă în prezent de a patra generaţie şi îşi trage puterile creatoare din tradiţia păstrată vie a artei meseriei europene şi a dragostei faţă de lumină. Din pasiune pentru lumină, acestia împletesc de atunci tradiţia cu inovaţia într-o manieră unică. Maxima lor este: meseria de calitatea cea mai bună. Rezultatul: capodopere în domeniul artei luminii din inima Europei. Fiecare corp de iluminat este un unicat, realizat de către minţi creative şi de către mâini pricepute. Lămpi strălucind de frumuseţe pentru momente de aur într-o atmosferă reuşită.
Casa luminii austriece este Viena. Totuşi lumina oferita de partenerul nostru înconjoară lumea întreagă: cu parteneri în peste 50 de state ale lumii. 3.200 de magazine internaţionale renumite (Galéries Lafayette din Paris de ex) comercializează corpurile de iluminat cu specific austriac sau italian pe care le aducem si noi. Noi ne bucurăm că putem deservi diferitele solicitări din partea clienţilor noştri printr-un sortiment variat care cuprinde peste 4.000 de lămpi, lustre, spoturi, lampadare, felinare, aplice, candelabre din cristal si bronz aurit, corpuri de iluminat suspendate sau cu picior, cu fire, gandite estetic, nu doar functional atat pentru interior cat si pentru exterior.

Iluminat Clasic (colectia intreaga pe pagina dedicata de facebook )
Indiferent ca vorbim de un stil clasic autentic sau de elegant si atat , aici este o lume intreaga a corpurilor de iluminat. De la lanternele pe care le putem aseza perfect in casa scarii, pe holurile de trecere sau in crama, pana la lampile din bronz masiv Ludovic al XIV-lea, al XV-lea ... si pana la lustrele elegante si mereu clasice de cristal, lampile cu abajur sau candelabrele impresionante va oferim o varietate mare dar atent aleasa de produse de cea mai buna calitate, lucrate manual de unele dintre cele mai vechi manufacturi specializate din Austria si Italia. Aceste manufacturi restaureaza si astazi corpuri de iluminat antique pentru muzeele de referinta si casele de licitatii de la Londra sau Paris, cat si proiectele prestigioase precum palatele presedintilor sau hotelurile de lux din lume. Pentru ca au o vechime considerabila, au acumulat multe cunostinte, au o istorie de necontestat din care au invatat si s-au specializat pana au ajuns cei mai buni. Materialele folosite sunt de cea mai buna si de necontestat calitate. Produsele acestea pot fi considerata o investitie, valoarea lor crescand in timp. Bronzul este un aliaj atat de bun si pretios incat este cotat la bursa, iar cristalul este dintotdeauna un element nobil si aducator de pozitiv in jurul lui. Cristalul are calitatea de a mari intensitatea luminii, si de a o amplifica, de aceea lustrele de cristal sunt folosite in camerele mari, living-uri spatioase, in saloanele de primire, salile de receptie si evenimente, la opera..

Iluminat Modern (Colectia intreaga pe pagina dedicata de facebook )
De la aplice, spoturi, sau lampi de tablou, in functie de interiorul pe care-l aveti si pe care l-ati amenajat cu atat de multa grija, cand ajungem la capitolul iluminatului , lasati-ne pe noi sa scoatem in evidenta tot ce-i mai frumos in casa dumneavoastra si sa cream atmosfera perfecta a unui dormitor matrimonial plin de caldura sau a unei sali de relaxare si amuzament , unde gadgeturile se integreaza perfect alaturi de aceste corpuri high-tech. O lampa de podea, pusa in coltul potrivit poate sa transforme un living rece si 'neterminat' intr-un living unde poti sa stai sa te relaxezi intr-o lumina calda si linistitoare. Daca vine vorba de o zona de joaca, o lampa, doua, foarte moderne, cu un design mai futurist decat in Star Trek (sau chiar Battlestar Galactica) , lucrate din bronz masiv sau aluminiu polisat, pot face din orice colt al casei un portal catre viitor.

Design & calitate. Fie că este vorba de sticlă de Murano sau cristal, ori de aur, alamă sau crom, ori de flori şi frunze jucăuşe sau linii clar conturate: materialul prinde din nou şi din nou formă. Designerii partenerului nostru austriac fac ca ideile şi inspiraţiile să devină realitate. Savuraţi magia combinaţiilor din materialele nobile şi fantezie nelimitată. Marca austriaca reprezintă cea mai bună calitate şi un design inconfundabil. Made in Europe.
Arta meseriei în Europa Toate corpurile de iluminat austriece au origine europeană 100% – lămpile noastre sunt concepute şi realizate în mod exclusiv în Italia şi Austria.
Componente de mare valoare Materialele nobile garantează frumuseţea şi fiabilitatea: Pure®, Optic®, SWAROVSKI® ELEMENTS sau SPECTRA® Crystal. Sticlă de Murano suflată, aur de 24 de carate sau argintări. Sau alte materii prime şi forme de prelucrare – dumneavoastră alegeţi! Design & stabilirea trendului Designeri europeni, inspiraţi de cultura şi modul de viaţă vieneze şi veneţiene. Întotdeauna cu un pas înainte, având idei inovatoare – în colaborare cu cercetători ai trendurilor internaţionale

La showroom-ul Casa Foca, dincolo de obiectele finite pe care le avem expuse integrate in design-ul adaptat stilului casei noastre, puteti sa urmariti pozele zecilor de proiecte realizate pe care nu le putem face publice pe internet, va pregatim randari, propuneri si construim concepte personalizate, cateodata chiar prin corpuri de iluminat produse la comanda, unicat.

Termenul de livrare este de 2 saptamani pentru produsele ce se gasesc la depozitul central din Austria, dar poate ajunge pana la 6-8 saptamani pentru produsele ce nu se tin pe stoc si se realizeaza numai pe baza de comanda; de aceea, va rugam sa solicitati termen de livrare inainte de a finaliza o comanda.
TVA-ul este inclus in pret (unde e mentionat) pentru toate corpurile de iluminat austriece.

24 Produs(e)

per pagină

Matrice  Listă 

Setează direcţie descendentă