Dormitor italian modern Principessa (pat, dressing / sifonier, comoda dressing cu oglinda, noptiere) -> 13504 €

Va prezentam o constructie aproape completa a dormitorului "Principessa" ca o recomandare calduroasa venita din partea noastra si in acelasi timp o prima idee completa de personalizare pentru dormitorul unei printese.
Cu totii am vazut fetele noastre crescand, transformandu-se in domnisoare si devenind doamne. Ne-am dorit sa le putem pune la dispozitie daca nu linia regala a arborelui genealogic sau numele nobil, macar o mandrie fara granite, care sa le dea putere, curaj si mai mult decat orice sa le creasca stima de sine, aprecierea propriei persoane. Astfel incat nimeni sa nu le poata vreodata manipula sa faca ceva impotriva vointei lor; sa nu le poata distruge darzenia de caracter si infrange spiritul de luptatoare, influenta negativ prin puteri persuasive mai mari sau pentru care nu sunt pregatite.
Vedeti voi, dragilor, desi ne dorim sa le transformam in niste Valkyrii ce se descurca singure, gandesc liber si actioneaza in consecinta, dar au in acelasi timp manierele rafinate ale unor printese si o cultura vasta, invidiata de toata lumea, exista o serie de pasi importanti ce ii putem face numai noi pentru ele.
Primul pas ar fi educatia. Nu educatia pe care o primesc in scoala ci cea transferata cu drag acasa, insotita de caldura, explicatii auxiliare, rabdarea pentru intrebari de orice natura si mai mult decat orice insuflarea dorintei de cunoastere. Prin aventura. Limbi straine. Puzzle-uri. Mistere si doar o mana calauzitoare, nu un walkthrough clar.
Probabil urmatorul cel mai important lucru pentru orice om in formare e sa vada cat mai mult din lumea asta. In general partile frumoase (castele, natura, lacuri, fiorduri, catedrale, lacasuri de cult, natura din nou)

In cele din urma trebuie sa insist asupra mediului in care domnisoara creste, isi formeaza simturile, isi sculpteaza valorile in caracter, isi creeaza povestile cu personaje (la care ar fi grozav daca ar participa si cei apropiati lor, joaca ar fi mult mai animata si interesanta, adultii aduc o complexitate neasteptata de catre un copil jocului prin scenariu, recuzita, personaje secundare surprinzatoare cu roluri noi, ce descriu si dau profunzime, creeaza atmosfera).

Artizanii extrem de talentati si designerii profesionisti italieni au venit in intampinarea acestei nevoi printr-o creatie splendida, colectia de mobilier "Principessa" fiind dedicata fetelor din viata noastra.
Mobilierul e desenat, conturat si transpus in realitate intr-un mod extrem de gratios, elegant si in acelasi timp modern, adaptat secolului XXI.
Unul din stalpii fundatiei il constituie frumusetea lemnului natural, transformat pana la cele mai fine detalii intr-un mobilier mirific pentru living si dormitoare, personalizabil. Frumusetea si functionalitatea se intrepatrund si depasesc una pe cealalta ca niste torente de apa ce se lupta sa arunce cascada in care se sparg in cea mai glorioasa lumina. Undele lemnului, sclipirea cristalelor, luminile discrete moderne, mirosul si atingerea placuta de lemn veritabil, liniile artistilor creatori - oricat cautam, nu putem identifica un singur element definitoriu. Mobilierul ce rezulta se intrece pe sine, se uita in spate si rade zgomotos,cristalin, devine poezie.


Construirea decorului si pretul acestuia :

Dulap dressing "Principessa" / sifonier, cu trei usi glisante : 2 cu oglinda si aplicatii florale din foita de aur , iar cealalta usa cu lemn ondulat, culoarea frasinului alb.

Dimensiuni + pret :
Latime 276,5 cm, Profunzime/Adancime 77 cm si H 252 cm , 273,5 kg, MC 1,20 decoratiuni florale albe standard, aplicate pe usile exterioare -> 5118 €

Varianta mai mica, alternativa, cu doua usi, una curba cu lemn, cealalta acoperita cu oglinda :
Latime 185 cm, Profunzime/Adancime 77 cm si H 226 cm , 175,7 kg, MC 0,87 decoratiuni florale albe standard, aplicate pe usile exterioare -> 3588 €

Accesorii optionale :
Rafturi interne pentru dulap 18 kg, MC 0,18 -> 285 €
Sifonierul prezentat in poza e deja customizat, el avand foita de aur aplicata pe usile glisante, ce inlocuieste decoratiile florale albe. Aceasta are un pret de 252 € / fiecare usa decorata.

Accesorii optionale :

Puf cubo
Dimensiuni + pret :
Latime 46 cm, Profunzime/Adancime 46 cm si H 48,5 cm , 5,5 kg, MC 0,14 -> 380 €


Comoda tip masuta dressing cu sertare pentru bijuterii, colectia "Principessa", cu decoratiuni albe (standard), foita de argint sau aur (varianta din poza)
Dimensiuni + pret :
Latime 139 cm, Profunzime/Adancime 58 cm si H 96 cm , 88 kg, MC 0,82 -> 2900 €
Optional : decoratiunea cu foita de aur sau argint -> 192 €

Oglinda ovala "Principessa" cu insertie tapitata de piele ecologica si cristale Swarovski
Latime 103 cm , H 62,5 cm , 12 kg, MC 0,06 -> 312 €
Pentru o varianta diferita, moderna, se poate folosi Oglinda ovala "Principessa" cu lumini LED, aceleasi dimensiuni -> 368 € (veti regasi poza mai jos)

Noptiere, colectia "Principessa", cu decoratiuni albe (standard), foita de argint sau aur (varianta din poza)
Dimensiuni + pret :
Latime 62,5 cm, Profunzime/Adancime 42 cm si H 54 cm , 27,5 kg, MC 0,17 -> 837 €
Optional : decoratiunea cu foita de aur sau argint -> 78 €


Fiind de fapt o interpretare ultra-moderna a unui desen clasic, patul "Principessa" face adevarate furori, cu florile sale albe si gratingul floral insotit de lumini LED
Dimensiuni + pret :
Lungime 214 cm, Latime 213,5 cm (pt a acomoda saltelele de 180x200cm) si H 128,5 cm , 77 kg, MC 0,43 -> 2554 €
Lungime 204 cm, Latime 193,5 cm (pt a acomoda saltelele de 160x190cm) si H 128,5 cm , 71 kg, MC 0,40 -> 2400 €
Accesorii optionale :
Supliment de cutie / lada depozitare pentru pat / 34-38 kg , MC 0,20-0,22 -> 1200 €
Floare din lemn, montabila deasupra tabliei patului (L60cm, H 17cm, 2,5kg) in culoarea alba -> 250 € sau imbracata in foita de aur / argint -> 300 €
Decoratiune cu foita de aur sau argint pentru tablia patului -> 200 €

PRET AMSAMBLU MOBILIER PERSONALIZAT -> 13504 € (502 kg, 2,83 MC ), la care se adauga accesoriile optionale suplimentare si ulterior TVA.
Cere Oferta

Dormitor italian modern Principessa (pat, dressing/sifonier, comoda dressing cu oglinda, noptiere)

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte

Mai multe vizualizări

  • Dormitor italian modern Principessa (pat, dressing/sifonier, comoda dressing cu oglinda, noptiere)