Mobilier living modern din lemn de nuc (central, dulap cu sertare, rafturi si vitrina, masa si scaune) -> 6168 €

Placerea calda a lemnului natural de nuc

Artizanii extrem de talentati si designerii profesionisti italieni ce s-au alaturat familiei lui Italo de-a lungul timpului au reusit sa acumuleze experienta si traditie astfel incat talentul lor odata pus in valoare sa consolideze patrimoniul cultural italian si prin acesta pe cel mondial. Unul din stalpii fundatiei il constituie frumusetea lemnului natural, transformat pana la cele mai fine detalii intr-un mobilier mirific pentru living si dormitoare, personalizabil. Frumusetea si functionalitatea se intrepatrund si depasesc una pe cealalta ca niste torente de apa ce se lupta sa arunce cascada in care se sparg in cea mai glorioasa lumina. Undele lemnului, sclipirea cristalelor, luminile discrete moderne, mirosul si atingerea placuta de lemn veritabil, liniile artistilor creatori - oricat cautam, nu putem identifica un singur element definitoriu. Mobilierul ce rezulta se intrece pe sine, se uita in spate si rade zgomotos,cristalin, devine poezie.

Am fi putut sa va prezentam piese individuale de mobilier pentru sufragerie. Dar suntem convinsi ca nu ar fi fost de ajuns la inceput asa ca va punem la dispozitie un concept, o recomandare calduroasa si in acelasi timp o prima idee completa de personalizare pentru un living modern adaptat gustului dumneavoastra. In fond dumneavoastra va veti bucura zilnic de el.

Construirea decorului si pretul acestuia :

Un corp central din mobilier ultra-modern, ce deserveste prin functionalitatea lui toate nevoile moderne iar prin valoarea sa estetica acopera si hraneste nevoile culturale ale casei.
Spatiul dedicat lateral, acoperit cu vitrina si spoturi e perfect pentru a atrage discret atentia asupra cartilor cele mai valoroase din colectia cuiva, fie ele de fashion sau literatura grea.
Manerul 01 e si discret si elegant iar decoratiunile auxiliare florale in lemn ajuta la personalizarea spatiului (cu un tarif de 72 euro/ segment aplicat)
Dimensiuni + pret :
Latime 240 cm si H 220 cm , profunzime 44 cm, 276 kg, MC 1,07 Spatiul intern alocat TV-ului are o latime de 120cm si o inaltime de 81 cm, profunzimea fiind de 41,5cm -> 3804 €


Masa centrala de sufragerie, cu linii simple, moderne si elegante. Perfecta pentru jocurile de societate, de la canasta la remy sau "Trains", marimea fiind perfecta pentru 4 persoane
Dimensiuni + pret :
Lungime 120 cm + 60 cm extensie, profunzime 90 cm si inaltime 78,5 cm, 49 kg, MC 0,22 -> 876 €

Scaune din lemn de nuc tapitate cu piele alba artificiala
Latime 48 cm, profunzime 48 cm, inaltime 110 cm, 8 kg, MC 0,2 -> 372 €
Acelasi scaun din lemn poate fi imbracat / tapitat in matase, catifea sau alte tipuri de piele ecologica -> Pretul unui scaun va deveni 612 €


PRET AMSAMBLU MOBILIER PERSONALIZABIL -> 6168 € (357 kg,MC 2,09), la care se adauga accesoriile optionale si ulterior TVA.
Cere Oferta

Mobilier modern din lemn de nuc personalizabil pentru living

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte

Mai multe vizualizări

  • Mobilier modern din lemn de nuc personalizabil pentru living