Concept cu pardoseala, scara, semineu din piatra naturala, vila Mogosoaia

Resedinta privata - pardoseala, scara si semineu din piatra naturala
Pline de viata, culoare si natura, placile de piatra au cea mai buna calitate, sunt 100% naturale si va vor incalzi si anima casa, inveseli familia si aduce un confort suplimentar atat in living cat si in dormitor, bai sau bucatarie.
Va veti bucura de armonia data de o coordonare usoara, fluida, care sa va lase impresia ca plutiti seara din spatiul de dormit la biroul de comanda al unui crucisator galactic. Placile de piatra masiva pe care le taiem pastreaza desenul si sunt de multe ori cerute cu un design "in oglinda". Efectul e naucitor!

Dupa cum puteti citi in articolul nostru, construitul verde si respectarea mediului au devenit din ce in ce mai importante pentru proprietarii de case si pensiuni, hoteluri si spa-uri, iar aici putem sa spunem sincer ca sunt putine materiale mai "verzi" decat piatra naturala. Faptul ca piatra e un material gasit usor in natura, cu un ciclu lung de viata o ajuta sa devina o optiune foarte durabila. Sa nu uitam ca sunt resurse aproape inepuizabile de piatra prin comparatie cu lemnul care nu apuca sa se regenereze in ritmul in care e taiat (cel putin la noi).

Dati-ne voie sa va introducem incet pardoselilor din piatra naturala, prin prezentarea proiectelor in care am folosit-o. Desi e un element relativ nou in abordarea noastra conceptuala, trebuie sa recunoastem ca ne-am indragostit! La lucrarile la care ajungem la timp si putem recomanda solutiile cele mai bune alaturi de arhitecti sau ingineri proiectanti implicati, reusim repede sa aducem la cunostinta oamenilor castigul pe care-l reprezinta incalzirea in pardoseala de sub placile de piatra, extrem de necesar in plan privat, rezidential.
In divizia de contract, hoteliera, e aproape neglijabil, in spatiile largi de lobby sau restaurant, insa clientii il apreciaza si aici in zona de cabine de dus / bai moderne. Trei sezoane din an, sa pasesti dintr-un dus fierbinte cand iesi din cabina pe o pardoseala placata cu piatra incalzita e mare lucru :)

Pardoseala folosita la acest proiect in living-room (cu incalzirea inclusa dedesubt), continua cu scara fabuloasa pe care o veti putea vedea in detaliu, urcand spre tavanul inalt.
Imaginile in detaliu le puteti vedea sub poza principala.
Alaturi de acest ansamblu, am creat un semineu personalizat pe care nu-l putem prezenta in imagini.
Cere Oferta

Pardoseala, scara, semineu din piatra naturala, vila

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte

Mai multe vizualizări

  • Pardoseala, scara, semineu din piatra naturala, vila
  • Pardoseala, scara, semineu din piatra naturala, vila