Tesatura engleza folosita in stor si pentru bordarea pledului - desen cu dungi, 100% bumbac, 149 Ron / m.l. (143 cm)

Tesatura englezeasca foarte chic,in dungi, folosita in stor intr-o coordonare perfecta cu draperia din imaginea de decor complet expusa anterior
Englezii s-au diferentiat intotdeauna prin eleganta simpla dar autentica.Ne-am ales cu mare grija furnizorii englezi pentru ca ei sa ne ofere cele mai bune produse menite sa creeze exact stilul autentic prin care s-au diferentiat de restul Europei. De la un stil victorian pana la unul relaxat si tineresc, perdelele , canapelele si accesoriile pe care le includem intr-un concept, va vor face sa va simtit acasa asa cum visati. Lasati-ne pe noi sa va punem visele cu majordomi , ceai si ciocolata cu menta in realitate prin tot ceea ce inseamna decor, atmosfera.
Pozele pe care le vedeti au rolul sa va arate diverse interioare deja amenajate. Aici puteti vedea fiecare detaliu decorativ foarte bine pus in valoare. Pasmanteria a inceput sa fie foarte apreciata inca din secolul al XIX-lea, iar englezii au utilizato-o de fiecare data cand aveau ocazia. De la pernute decorative, rulouri de pus pe pat, cuverturi, pleduri, huse pentru fotolii, draperii sau tapet, peste tot se utilizeaza pasmanteria. O putem privi ca pe o carte de capatai a decorului. In pozele pe care vi le aratam puteti observa ca de fiecare data gasim aceste elemente decorative menite sa dea o nota aparte fiecarui decor. Ciucurii sunt un element in arta decorului la fel de important ca draperia si tapetul. Noi punem la randul nostru mare accent pe aceste tesaturi care imbraca o casa la fel cum o rochie impodobeste un trup de femeie iar pasmanteria si accesoriile sunt precum o palarie eleganta.

 
 
 

Tesatura in dungi folosita in stor si tapiterie textila (bordare pled), din bumbac 100%
Pretul este pe metru liniar reprezentand un metru latime si 143 cm h. Pentru calcularea consumului in vederea aprecierii necesarului de material va rugam sa apelati gratuit la consilierea noastra.
Cere Oferta

Tesatura engleza folosita in stor si pentru bordarea pledului - desen cu dungi, 100% bumbac, 149 Ron / m.l. (143 cm)

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte

Mai multe vizualizări

  • Tesatura engleza folosita in stor si pentru bordarea pledului - desen cu dungi, 100% bumbac, 149 Ron / m.l. (143 cm)

* Câmpuri obligatorii

0,00 RON