Televizor oglinda customizat - proiect 11 - birou avocat Bucuresti

Televizor oglinda customizat, 4k, 40"
Aceasta imagine prezinta biroul unui avocat celebru din Bucuresti - un televizor customizabil, incadrat intr-o oglinda, cu spatiul de oglinda lasat liber in rest.

Din pacate cand am ajuns la acest proiect, spatiul era deja supra-incarcat de obiecte, multe antique-uri fara sa faca neaparat parte din aceeasi "poveste". Insa dragostea clientului pentru fiecare piesa a depasit de mult granitele armoniei si probabil asta e cel mai important lucru, sa te simti bine in mediul in care iti petreci timpul.

Suntem recunoscatori ca ne-a fost acceptata recomandarea unui televizor mai mic incadrat in oglinda, pentru a nu tulbura peisajul foarte mult la nivel estetic si pentru a pastra o distanta corecta si sanatoasa fata de canapeaua de unde se urmareste televizorul. Si daca privirea scapa cumva accidental si din zona biroului, ochii sunt mai putin afectati decat ar fi fost de un televizor mare.

Efectul de reflexie insoteste orice televizor oglinda. E de bun simt. Oglinda - reflexie. Unii clienti inteleg asta din prima, altii se obisnuiesc treptat cu ideea inainte sa dea comanda. Insa nu am mai fost atat de placut surprinsi de entuziasmul cuiva dupa ce a constatat efectul de reflexie in propriul spatiu. Clientul nostru, cu un pahar de single malt probabil in mana, ridicat in picioare la intrarea in camera, era ca un copil bucuros pus in fata unei holograme in momentul in care si-a privit ursul urcand pe aceeasi canapea imbracata in catifea de matase in care el obisnuieste sa se relaxeze chiar si cand citeste un contract.

"Bravo prietene! La fel ma arunc si eu in ea!" :)

Adevarul e ca nu ne-am gandit niciodata sa explicam asa efectul. A fost un proiect revelator, din care am avut si noi de invatat!

Furnizor exclusiv Casa Foca. Tehnologie patentata de ecranare prin intermediul oglinzii.

Datorita profilului clientului, ne rezervam dreptul confidentialitatii.
Cere Oferta

Televizor oglinda customizat  - birou avocat - ON

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte

Mai multe vizualizări

  • Televizor oglinda customizat  - birou avocat - ON