Imagini showroom 38

Decoruri cu perdele,draperii,tapet,pasmanterie decorativa,galerii,mobilier stil
Speram ca prin imaginile showroom-ului sa va deschidem poarta imaginatiei catre lumea decorurilor. Am incercat sa decoram fiecare camera in alt stil, culori, modele.. de la piese mai moderne integrate intr-un context clasic, pana la o camera de basm cu semineu si toile de jouy, trecand printr-o camera pictata cu mobilier stil si covor lucrat manual.
Urmatoarea camera este un dormitor provencal langa care este o baie imbracata in lambriuri si toile de jouy cu o tematica florala ce apartine tot regiunii franceze Provence. in finalul prezentarii showroom-ului nostru puteti vedea un dining asa cum il vedem noi: cu dulap pentru portelanuri, draperii de matase naturala salbatica si corpuri de iluminat din bronz masiv.
In fiecare din aceste camere puteti observa foarte multe elemente clasice alese de noi tocmai pentru ca asa ne-a indrumat locatia in care este prezent sediul. Suntem deschisi oricaror decoruri , indiferent de epoca din care fac parte sau de gustul pe care-l are fiecare dintre dumneavoastra. Am expus de la corpuri de iluminat , lampi , veioze , din bronz masiv, cu cristal sau pictate, mobilier, canapele, covoare, draperii, storuri.. va invitam sa intrati in lumea noastra si sa ne lasati sa va punem in evidenta personalitatea si sa va transpunem visele in realitate.

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Availability: În stoc

1,00 RON
SAU

Showroom perdele / tapet 38

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte

Mai multe vizualizări

  • Showroom perdele / tapet 38