Set de prezentare Baie Richmond, TB ®

Set complet de Baie Richmond : magic, functional si artistic, in ansamblul sau glorios fiind ideal pentru cuplul modern
Setul de Baie Richmond, definitoriu pentru imperialismul modern britanic vi se va infatisa in diverse forme de prezentare in pozele de dedesubt. Imaginea centrala ramane definitorie pentru viata unui cuplu modern ce isi doreste sa traiasca invaluit in misterul si magia produse cu ajutorul tehnologiilor si cunostintelor germane. Desi e greu de crezut, baia e unul din spatiile cele mai bune pentru socializare si bonding modern si ce e mai important decat asta pentru stabilitatea si sinergia unui cuplu ce doreste sa intemeieze o familie?
Cabina de dus de doua persoane prezentata e un spatiu minunat de impartire de idei, gel de dus, bule si complimente.
Desi de cele mai multe ori, doamna va prefera sa foloseasca o cada turnata, distinsa, unde sa se poata scufunda in apa printre petalele de flori si uleiuri de corp parfumate, in timp ce jumatatea mai slaba se bucura de puterea unui dus cu presiune mare gratie tehnologiei germane avangardiste. Cabina spatioasa de dus e varianta preferata de barbati intotdeauna, in ciuda asteptarilor. Ei isi doresc sa aiba spatiu de manevra, loc sa faca genuflexiuni dimineata in timp ce folosesc aparatele electrice de ras, putin handstanding din yoga ... pe scurt cabina de dus e si un loc de joaca si imbunatatire personala pentru barbati, el trebuie sa fie spatios, nu-l minimizati. In plus spatiul generos devine cateodata atragator pentru ambele persoane, invaluit in aburii grosi din baie, atunci cand usa de dus culiseaza fara sa se auda, unul din parteneri il trage pe celalalt in timp ce acesta mergea relaxat sa se spele pe maini sau sa returneze halatul de baie sau prosopul de dus dupa ce de-abia fusese folosit.
Pentru optiunile de gresie va vom pune la dispozitie in curand variante de travertin, marmura si alte pietre semi-pretioase. Vom reveni la acest mesaj cu link-ul corespunzator atunci.
Setul de Baie Richmond insufla maretia imperiala britanica, in toate formele sale, fie ca e vorba de optimismul de dimineata, fie ca e vorba de inspiratia pentru job. Baia devine un loc magic de armonizare a legaturilor unui cuplu.

Orice produs este opera gratioasa a unor artizani demni de ghilda din care inca fac parte. Notiunea de ghilda a disparut in ultimul timp in Europa, dar acesti artizani continua sa toarne cuprul, alama sau fonta, taie lemnul, sufle sticla si produca portelanul - totul la cele mai inalte standarde. Aceste calitati traditionale de baza inca sunt angajate in manufactura acestor produse. De aici apar si excelenta desavarsita, calitatea ireprosabila, atentia la detalii si bucuria inestimabila de a integra in casa dumneavoastra cateva piese de baie desavarsite.
Cere Oferta

Set de prezentare Baie Richmond, accente magice britanice

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte

Mai multe vizualizări

  • Set de prezentare Baie Richmond, accente magice britanice
  • Set de prezentare Baie Richmond, accente magice britanice
  • Set de prezentare Baie Richmond, accente magice britanice
  • Set de prezentare Baie Richmond, accente magice britanice