Proiect realizat - tapiterie engleza canapea, decor cu influenta japoneza, ramuri de cires

Desi tesatura pentru tapiterie prezentata in acest proiect nu mai e in productie, vom lasa poza proiectului ce ne reprezinta in continuare in portofoliu.

In acest proiect am introdus conceptual un blend intre clasicul englezesc si influentele nipone primavaratice. Desigur, ramurile de cires sunt interpretate artistic, pentru a pastra linii minimaliste Yin-Yang (cu tonuri alb-negru). Pata de culoare reprezinta conexiunea cu viata.

Englezii s-au diferentiat intotdeauna prin eleganta simpla dar autentica.Ne-am ales cu mare grija furnizorii englezi pentru ca ei sa ne ofere cele mai bune produse menite sa creeze exact stilul autentic prin care s-au diferentiat de restul Europei. De la un stil victorian pana la unul relaxat si tineresc, perdelele , canapelele si accesoriile pe care le includem intr-un concept, va vor face sa va simtit acasa asa cum visati. Lasati-ne pe noi sa va punem visele cu majordomi , ceai si ciocolata cu menta in realitate prin tot ceea ce inseamna decor, atmosfera.
Pozele pe care le vedeti au rolul sa va arate diverse interioare deja amenajate. Aici puteti vedea fiecare detaliu decorativ foarte bine pus in valoare. Pasmanteria a inceput sa fie foarte apreciata inca din secolul al XIX-lea, iar englezii au utilizato-o de fiecare data cand aveau ocazia. De la pernute decorative, rulouri de pus pe pat, cuverturi, pleduri, huse pentru fotolii, draperii sau tapet, peste tot se utilizeaza pasmanteria. O putem privi ca pe o carte de capatai a decorului. In pozele pe care vi le aratam puteti observa ca de fiecare data gasim aceste elemente decorative menite sa dea o nota aparte fiecarui decor. Ciucurii sunt un element in arta decorului la fel de important ca draperia si tapetul. Noi punem la randul nostru mare accent pe aceste tesaturi care imbraca o casa la fel cum o rochie impodobeste un trup de femeie iar pasmanteria si accesoriile sunt precum o palarie eleganta.
Cere Oferta

Decor Englez 16

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte

Mai multe vizualizări

  • Decor Englez 16