Proiect Realizat - Dormitor Monocrom Baneasa

Unii oameni nu au nevoie de culoare. Ei poarta culoarea in ei insisi. Sunt genul de oameni care gasesc relaxarea in tonuri neutre de beige, gri.
Set de dormitor compus stilistic cu ajutorul echipei de designeri in-house si a arhitectului dedicat acestui proiect pentru cote exacte si consultanta de specialitate.

Desi acesta poate fi reprodus cu o relativa usurinta, gratie personalizarii fiecarui proiect, nu vom face asta. In schimb va vom ajuta sa creati scene similare, aducand touch-ul dumneavoastra si implementand preferintele dumneavoastra in fiecare proiect conceput.

Elemente componente si preturi pentru cadrul din imagine, in linii mari :
Pat cu doua cutii, elemente cu arc, topper, plaid, husa neagra ce poate fi scoasa, picioare negre.
Dimensiunea patului este de 180 x 210 cm x 66 cm H iar materialele folosite sunt pinul si fagul ca esente nobile, spuma si tesatura, otelul, toate aducand greutatea la impresionanta cifra de 72 kg.
Pretul patului descris mai sus este de 3520 Euro + TVA (pret de vanzare)

Tablia de pat e incadrata intr-o rama de otel inoxidabil slefuit manual, tablia in sine aici e un mix de bumbac si poliester aproape in proportii egale, tuseul si look-ul fiind de satin alb. Pe dimensiunea de 180 x 11 x 180 H, pretul acesteia este de 2400 Euro + TVA

Cele doua scaunele albe au o structura facuta din acelasi otel inoxidabil slefuit manual si un aspect de piele alba (tesatura fiind 100%pvc).
Pe dimensiunile de 60 x 46 x 51,5 cm H, pretul individual este de 640 Euro + TVA
Cere Oferta

Proiect Realizat - Dormitor Monocrom Baneasa

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte

Mai multe vizualizări

  • Proiect Realizat - Dormitor Monocrom Baneasa
  • Proiect Realizat - Dormitor Monocrom Baneasa