Perdele cu aplicatii de cristale, Marilyn (stanga) 493 Ron si Scarlett (dreapta) 417 Ron /m.l. cu 3 m h

Weekend in oras : Cultura si cappuccino
Modele elegante, tesaturi classy si o piscatura de glamour. Aceasta serie este o excursie textila intr-o metropola mediteraneana - de la aperitivul servit in cafeneaua de la strada la moda catwalk si seara petrecuta la teatru. Benissimo!

Colectiile Ado International sunt bine cunoscute pe piata romaneasca deja de mai bine de 18 ani. Inca din primul an in care am adus acest brand in Romania, Ado s-a bucurat de o mare apreciere din partea clientilor nostri. Oferta pe care v-o facem contine tesaturi pentru perdele , draperii , tapet , storuri , stofe de mobila, cuverturi de pat, accesorii / pasmanterie : ciucuri, franjuri, galoane, lezarde. Puteti fi convinsi ca intotdeauna va fi cea mai buna si fidela cerintelor dvs. Creatiile acestui brand sunt perfecte pentru fiecare interior: fie el un apartament simplu si cald, fie un interior mediteranean, unul modern sau chiar clasic.
Acest brand este inventatorul perdelei de tip "franjuri / ate / fire", acest produs s-a bucurat de un mare succes in toata lumea , timp de ani de zile, si o face in continuare. Recunoscut in lume ca fiind un brand cu raportul calitate - pret perfect, va garantam durata , rezistenta si aspectul impecabil al oricarui produs Ado timp de minim 5 ani de zile. Usor de intretinut , tesaturile sunt perfecte pentru orice destinatie pe care i-o oferiti interiorului: fie o gradinita, un spatiu comercial sau o resedinta. De la hoteluri si spatii comerciale la resedinte private, toti clientii nostri care au ales Ado sunt la fel de multumiti de aspectul si calitatea acestor produse , ca in prima zi.
Un alt avantaj major al acestor produse este ca nu se demodeaza. Designul si culorile lor sunt special gandite sa nu se 'consume'. Tot ce aveti de facut este sa ne vizitati showroomul si sa va exprimati gustul in privinta culorilor si al designului, iar noi va oferim interiorul perfect la un pret minunat.

O excursie spontana in afara megalopolisului, unde toata lumea isi poate urmari pasiunea : cititul printre florile de campie, iluzie creata de aceste generoase tesaturi print, relaxarea in umbrele verii cu o singura culoare, sau mersul cu barca pe un traseu delicat, cu valuri mici. Prospetimea de vara transformata in tesatura - distractie veritabila.


In poza de mai jos veti descoperi doua tesaturi pentru perdele, in stanga imaginii MARILYN 8408 si in dreapta imaginii SCARLETT 8407, ambele perdele fiind cu aplicatii de cristale de sticla pe un fundal 100% PES, in doua culori, produs pe 300 cm inaltime.
Am ales drept tesatura de baza pentru comanda online perdeaua din stanga, Marilyn. Pentru a comanda o alta culoare decat cea prezentata, sau cealalta perdea, online : contactati-ne pe mail/chat sau vizitati-ne la showroom!


Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Availability: În stoc

493,00 RON
SAU

Perdele cu aplicatii de cristale, Marilyn (stanga) 493 Ron si Scarlett (dreapta) 417 Ron /m.l. cu 3 m h

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte

Mai multe vizualizări

  • Perdele cu aplicatii de cristale, Marilyn (stanga) 493 Ron si Scarlett (dreapta) 417 Ron /m.l. cu 3 m h