Perdea Plia, 224 Ron / m.l cu 290 cm h

Litoralul marii : Sunetele marii si o briza proaspata
Motive de pescarusi, efectele lemnelor ce plutesc in deriva inainte sa ajunga la mal si texturile inspirate din spray-ul apei de mare : aceste tesaturi sunt foarte asemanatoare cu o plimbare relaxanta pe plaja sub lumina calda a soarelui in timp ce o briza moale si placuta sufla ultimele urme de iarna.
Colectiile Ado International sunt bine cunoscute pe piata romaneasca deja de mai bine de 18 ani. Inca din primul an in care am adus acest brand in Romania, Ado s-a bucurat de o mare apreciere din partea clientilor nostri. Oferta pe care v-o facem contine tesaturi pentru perdele , draperii , tapet , storuri , stofe de
mobila, cuverturi de pat, accesorii / pasmanterie : ciucuri, franjuri, galoane, lezarde. Puteti fi convinsi ca intotdeauna va fi cea mai buna si fidela cerintelor dvs. Creatiile acestui brand sunt perfecte pentru fiecare interior: fie el un apartament simplu si cald, fie un interior mediteranean, unul modern sau chiar clasic.
Acest brand este inventatorul perdelei de tip "franjuri / ate / fire", acest produs s-a bucurat de un mare succes in toata lumea , timp de ani de zile, si o face in continuare. Recunoscut in lume ca fiind un brand cu raportul calitate - pret perfect, va garantam durata , rezistenta si aspectul impecabil al oricarui produs Ado timp de minim 5 ani de zile. Usor de intretinut , tesaturile sunt perfecte pentru orice destinatie pe care i-o oferiti interiorului: fie o gradinita, un spatiu comercial sau o resedinta. De la hoteluri si spatii comerciale la resedinte private, toti clientii nostri care au ales Ado sunt la fel de multumiti de aspectul si calitatea acestor produse , ca in prima zi.
Un alt avantaj major al acestor produse este ca nu se demodeaza. Designul si culorile lor sunt special gandite sa nu se 'consume'. Tot ce aveti de facut este sa ne vizitati showroomul si sa va exprimati gustul in privinta culorilor si al designului, iar noi va oferim interiorul perfect la un pret minunat.

O excursie spontana in afara megalopolisului, unde toata lumea isi poate urmari pasiunea : cititul printre florile de campie, iluzie creata de aceste generoase tesaturi print, relaxarea in umbrele verii cu o singura culoare, sau mersul cu barca pe un traseu delicat, cu valuri mici. Prospetimea de vara transformata in tesatura - distractie veritabila.

Litoralul Marii : sunetele marii si o briza proaspata
Desene cu pescarusi, efectele lemnelor purtate de apa ep plaja si texturi inspirate de spray-ul apei : aceste tesaturi sunt ca o plimbare relaxanta pe plaja sub lumina calda a soarelui in timp ce o briza placuta si moale sufla usor ultimele semne de iarna.

Articolul de mai jos folosit in perdea, intitulat Plia 1107 / 794 e o tesatura usoara si aerata, plisata decorativ, intr-o singura culoare, 100% PES, cu 5 variate diferite de culori pe 290 cm.

Pentru a comanda o alta culoare online, contactati-ne pe mail/chat sau vizitati-ne la showroom!


Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Availability: În stoc

224,00 RON
SAU

Perdea 1107 / 794

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte

Mai multe vizualizări

  • Perdea 1107 / 794