Galerii, pasmanterie decorativa 93

Oferta noastra contine elemente de pasmanterie decorativa : galoane, ciucuri, franjuri, benzi de fronsare, snururi si lezarde dar si tesaturi pentru perdele , draperii , tapet
Poza are rolul de a va sugera un tip de decor pe care vi-l putem oferi/propune.
Pentru ca Bucurestiul a fost odata Micul Paris, influenta culturala este foarte bine orientata in acest sens. Acesta este unul din motivele pentru care am analizat atent gustul si dorinta de opulenta a clientilor ,aducand astfel cei mai buni furnizori de tesaturi decorative, tapet, pasmanterie , direct din Franta.
Este foarte bine cunoscut si in prezent talentul artistic si creativ al francezilor, fiind renumiti in moda si tot ce-nseamna arta. Datorita acestor calitati pe care le au, creeaza si astazi lucruri de valoare si de o frumusete rara si in domeniul designului interior oferind caldura unui camin intr-un decor extravagant, futurist sau chiar simplu si modern. Daca simtiti nevoia de o escapada pe riviera franceza , intr-o cabana de vanatoare sau intr-un parc de distractii cu baloane zburatoare de epoca, cu siguranta putem crea in casa dumneavoastra acel colt de Rai in care sa va permiteti sa visati cu ochii deschisi. Tot acest decor este constituit dintr-un tapet care impreuna cu draperiile , pernele decorative , pledurile si cuverturile redau scena in care va doriti sa traiti. Accesoriile precum pasmanteria, ciucurii,galoanele , lezardele si nu numai , vor intra in armonie perfecta cu tesaturile decorative completandu-le si ajutand interiorul sa fie decorat complet.
Cere Oferta

Galerii,pasmanterie decorativa 93

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte

Mai multe vizualizări

  • Galerii,pasmanterie decorativa 93