Draperie blackout Sono Dimout, 303 Ron / m.l. cu 290 cm h

Joc de lumini cu mai multe fete : tesaturi intr-o singura culoare
Tesaturile noastre uni transmit exact nivelul dorit de lumina intr-o incapere in orice locatie: tonifiat usor dintr-un material de batiste fine, estompat putin datorita structurii transparente de in sau ascuns in mod fiabil prin tesatura densa dimout.

Colectiile Ado International sunt bine cunoscute pe piata romaneasca deja de mai bine de 18 ani. Inca din primul an in care am adus acest brand in Romania, Ado s-a bucurat de o mare apreciere din partea clientilor nostri. Oferta pe care v-o facem contine tesaturi pentru perdele , draperii , tapet , storuri , stofe de
mobila, cuverturi de pat, accesorii / pasmanterie : ciucuri, franjuri, galoane, lezarde. Puteti fi convinsi ca intotdeauna va fi cea mai buna si fidela cerintelor dvs. Creatiile acestui brand sunt perfecte pentru fiecare interior: fie el un apartament simplu si cald, fie un interior mediteranean, unul modern sau chiar clasic.
Acest brand este inventatorul perdelei de tip "franjuri / ate / fire", acest produs s-a bucurat de un mare succes in toata lumea , timp de ani de zile, si o face in continuare. Recunoscut in lume ca fiind un brand cu raportul calitate - pret perfect, va garantam durata , rezistenta si aspectul impecabil al oricarui produs Ado timp de minim 5 ani de zile. Usor de intretinut , tesaturile sunt perfecte pentru orice destinatie pe care i-o oferiti interiorului: fie o gradinita, un spatiu comercial sau o resedinta. De la hoteluri si spatii comerciale la resedinte private, toti clientii nostri care au ales Ado sunt la fel de multumiti de aspectul si calitatea acestor produse , ca in prima zi.
Un alt avantaj major al acestor produse este ca nu se demodeaza. Designul si culorile lor sunt special gandite sa nu se 'consume'. Tot ce aveti de facut este sa ne vizitati showroomul si sa va exprimati gustul in privinta culorilor si al designului, iar noi va oferim interiorul perfect la un pret minunat.

Fatetele textile ale luminii
Culoarea si lumina merg impreuna ca ziua si noaptea. Schimbarea constanta de-a lungul zilei controleaza modul nostru de viata si ne ajuta sa ne hotaram daca ne simtim comfortabili intr-un mediu sau nu. Asta o face unul din cei mai importanti factori cand vine vorba de decoruri.
Noi folosim luminozitatea pentru a combina claritatea, usurinta si activitatea. In contrast, o absenta a luminii e asociata cu pacea nocturna, eleganta si magia. Tesaturile si culorile din noua colectie de toamna ADO se joaca alaturi de lumina intr-o varietate de feluri. Ele o filtreaza, amplifica si diminueaza si impreuna cu tonurile radiante de toamna pun spatiile moderne de locuit in cea mai buna lumina.Articolul de mai jos, intitulat Sono Dimout 1361 / 553, folosit ca draperie uni produsa in 24 culori, produsa pe 290 cm h, 100% PES cu efect dimout. Pentru a comanda o alta culoare decat cea prezentata, online : contactati-ne pe mail/chat sau vizitati-ne la showroom!


Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Availability: În stoc

303,00 RON
SAU

Draperie blackout Sono Dimout

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte

Mai multe vizualizări

  • Draperie blackout Sono Dimout