Draperie Avalon, 194 Ron / m.l. cu 137 cm h

Miscari usoare de pensula : Gradina Pictata
Perfecte pentru poza : desene imprimate excesiv ce aduc in tesatura culorile si formele verii. Acestea arata de parca ar fi coborat direct dintr-un tablou!


Colectiile Ado International sunt bine cunoscute pe piata romaneasca deja de mai bine de 18 ani. Inca din primul an in care am adus acest brand in Romania, Ado s-a bucurat de o mare apreciere din partea clientilor nostri. Oferta pe care v-o facem contine tesaturi pentru perdele , draperii , tapet , storuri , stofe de
mobila, cuverturi de pat, accesorii / pasmanterie : ciucuri, franjuri, galoane, lezarde. Puteti fi convinsi ca intotdeauna va fi cea mai buna si fidela cerintelor dvs. Creatiile acestui brand sunt perfecte pentru fiecare interior: fie el un apartament simplu si cald, fie un interior mediteranean, unul modern sau chiar clasic.
Acest brand este inventatorul perdelei de tip "franjuri / ate / fire", acest produs s-a bucurat de un mare succes in toata lumea , timp de ani de zile, si o face in continuare. Recunoscut in lume ca fiind un brand cu raportul calitate - pret perfect, va garantam durata , rezistenta si aspectul impecabil al oricarui produs Ado timp de minim 5 ani de zile. Usor de intretinut , tesaturile sunt perfecte pentru orice destinatie pe care i-o oferiti interiorului: fie o gradinita, un spatiu comercial sau o resedinta. De la hoteluri si spatii comerciale la resedinte private, toti clientii nostri care au ales Ado sunt la fel de multumiti de aspectul si calitatea acestor produse , ca in prima zi.
Un alt avantaj major al acestor produse este ca nu se demodeaza. Designul si culorile lor sunt special gandite sa nu se 'consume'. Tot ce aveti de facut este sa ne vizitati showroomul si sa va exprimati gustul in privinta culorilor si al designului, iar noi va oferim interiorul perfect la un pret minunat.


Tesaturi pline de energie pozitiva
Noua colectie ADO pentru Primavara / vara 2016, "Vibratii bune" poarta numele unui cantec de-al formatiei Beach Boys. Bineinteles, aceasta nu e doar o coincidenta, fiindca la fel ca si cantecul, tesaturile de interior marca ADO emana pozitivitate si creeaza vibratii bune in casa dumneavoastra, prin urmare acestea sunt recomandari ce de obicei sparg topurile. Alta similaritate e ca acest cantec a fost unul din primele ce a folosit metoda "colajului sunetului". Designer-ul sef al ADO, Stefan Gabel s-a inspirat din aceasta abordare "amesteca si potriveste". Compozitiile de tesaturi pe care le-a creat sunt adevarate stoppere-de-spectacol, ca piese solo sau ce se armonizeaza una cu alta. Pentru a va bucura mai bine de aceste textile "Vibratii bune", cel mai fascinant e sa le vedeti in direct!


In poza alaturata, regasim tesatura fascinanta pentru draperii Avalon, produsa in 6 combinatii proaspete de culoare, pe 137 cm inaltime, 100% PES. Pentru a comanda o alta culoare decat cea prezentata aici, online : contactati-ne pe mail/chat sau vizitati-ne la showroom!


Colectia din 2016 ramane creata in onoarea distinsului regizor si animator Mamoru Oshii, cat si a prietenului sau Kenji Kawaii (cunoscut pentru numeroase coloane sonore cum ar afi Ghost in the Shell, dar si munca sa la alte filme regizate de Oshii cum ar fi Stray dog (Kerberos Saga) si Patlabor) - acestia reusind sa lase in istorie un film sf exceptional, marcant, numit Avalon, creat in 2001. Coloana sonora este uluitoare creand o dispozitie misterioasa, nesigura si totusi vrajita. Vom pune mai jos link-ul catre ea, pentru a va putea bucura de ea in timp ce vizionati colectia de perdele si draperii creata in onoarea acestor personaje magice.
Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Availability: În stoc

194,00 RON
SAU

Draperie Avalon

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte

Mai multe vizualizări

  • Draperie Avalon
  • Draperie Avalon