Covor Caraibian "Luminis"

Covor caraibian ce surprinde in culorile sale vii, dezvoltarea armonioasa a florilor dintr-un luminis de jungla
Tesut prin tehnica Axminster in manunchi scurt, covorul feeric "Luminis" aduce un grad de confort ideal atat prin fibrele naturale de lana cat si prin desenul viu si colorat. El reprezinta o zona protejata din interiorul junglei, unde natura doarme si se dezvolta sub caldura protectoare a soarelui si umezeala fluviului din apropiere.
Suprafata covorului este intotdeauna construita din fibre naturale, printr-o tehnica noua de imprimare a fotografiilor pe un covor din lana alba, cu rezultate incredibile! Inspirate din motive autohtone sau poze facute chiar in jungla sunt reproduse cu fidelitate, augmentate prin tehnici noi ce impresioneaza dpdv vizual dar si fizic, astfel incat contactul cu pielea sa fie cat mai prietenos iar culorile sunt atent alese astfel incat sa aduca o senzatie de relaxare totala, meditativa.

Acest covor e tratat anti-static, amortizeaza sunetul si e construit sa poata fi folosit alaturi de incalzirea in pardoseala, din cele mai fine si avangardiste materiale.

Pretul pe care il vedeti afisat este pentru dimensiunea standard 170 x 240 cm. Daca alegeti alte dimensiuni in casutele de mai jos, pretul se va modifica in consecinta.

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Availability: În stoc

6.134,00 RON

Covor Caraibian "Luminis"

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte

Mai multe vizualizări

  • Covor Caraibian "Luminis", living
  • Covor Caraibian "Luminis", desen initial

* Câmpuri obligatorii

6.134,00 RON