Covoare facute la comanda - 100% fibre naturale (vascoza TENCEL®)

Pentru orice cereri asemanatoare, va stam la dispozitie! Covor 100% vascoza TENCEL®
La o fractiune din pretul de mătase, partenerul nostru țese, de asemenea, viscoză în unele game, o fibră naturală filata din celuloză. Covoarele din viscoză arata ca o catifea frumoasa de mătase, dar nu sunt la fel de rezistente la uzură sau pete ca lana. Covoarele sunt acum țesute manual din TENCEL® lucios, de asemenea, filat din celuloză, fibrele sale reflecta lumina pentru a arata ca mătasea. TENCEL® rezista mai bine si este mai tolerant la apa decât vascoza, dar nu este recomandat pentru zonele umede. Nu se incarca electrostatic, nu atrage moliile, regleaza umiditatea camerei.Acesta poate fi curatat profesional cu atentie.

Partenerul nostru este dedicat promovării practicilor de producție etice, fiind licențiat al GoodWeave, o organizație internațională care face eforturi pentru a pune capăt muncii copiilor în comunitățile tesatorilor de covoare din întreaga lume.
GoodWeave isi indeplineste misiunea prin educarea consumatorilor, monitorizarea lanțurilor de aprovizionare, salvarea și educarea copiilor care muncesc, precum și furnizarea de servicii esențiale pentru familiile de tesatori.
Fiecare covor certificat "GoodWeave" a fost făcută pe un război de țesut, care este frecvent și aleatoriu inspectat pentru a oferi cea mai bună asigurare pentru copii, munca fără disponibile în industrie. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.goodweave.org.uk.Cere Oferta

Covoare din portofoliu, 100% vascoza, proiecte Casa Foca

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte

Mai multe vizualizări

  • Covoare din portofoliu, 100% vascoza, proiecte Casa Foca
  • Covoare din portofoliu, 100% vascoza, proiecte Casa Foca
  • Covoare din portofoliu, 100% vascoza, proiecte Casa Foca
  • Covoare din portofoliu, 100% vascoza, proiecte Casa Foca