Perdele tip ata, franjuri, cordon marca ADO International -> Articol german ignifugat. Curaj :)

Cordon -> Pretul afisat e pentru inaltimea de 320cm standard, dar aveti mai jos toate optiunile de cumparare cand faceti selectia daca doriti alta inaltime standard
Colectiile Ado International sunt bine cunoscute pe piata romaneasca deja de mai bine de 16 ani.
Inca din primul an in care am adus acest brand in Romania, Ado s-a bucurat de o mare apreciere din partea clientilor nostri.
Oferta pe care v-o facem contine tesaturi pentru perdele, draperii, tapet, storuri, stofe de mobila, cuverturi de pat, accesorii / pasmanterie : ciucuri,franjuri,galoane,lezarde.
Puteti fi convinsi ca intotdeauna va fi cea mai buna si fidela cerintelor dvs.
Creatiile acestui brand sunt perfecte pentru fiecare interior: fie el un apartament simplu si cald, fie un interior mediteranean, modern sau chiar clasic.
Acest brand este inventatorul perdelei de tip : franjuri / ate / fire, produs ce s-a bucurat de un mare succes in toata lumea, timp de ani de zile, si o face in continuare. Recunoscut in lume ca fiind un brand cu raportul calitate - pret perfect, va garantam durata, rezistenta si aspectul impecabil al oricarui produs Ado timp de minim 5 ani de zile. Usor de intretinut, tesaturile sunt perfecte pentru orice destinatie pe care i-o oferiti interiorului: fie o gradinita, un spatiu comercial sau o resedinta. De la hoteluri si spatii comerciale la rezidente private, toti clientii nostri care au ales Ado sunt la fel de multumiti de aspectul si calitatea acestor produse ca in prima zi.
Un alt avantaj major al acestor produse este ca nu se demodeaza.
Designul si culorile lor sunt special gandite sa nu se 'consume'.
Tot ce aveti de facut este sa ne vizitati showroomul si sa va exprimati gustul in privinta culorilor si al designului, iar noi va oferim interiorul perfect la un pret minunat.

Articolul tip cordon / franjuri pe care vi-l prezentam acum si cu posibilitatea de cumparare online il folosim cu succes de mai bine de 10 ani. Numeroase hoteluri si resedinte private l-au folosit si s-au declarat extrem de multumite de performanta acestuia in timp, aratand in continuare impecabil. Cu o gama larga de culori la dispozitie dar si variante de inaltime pana la 8 m, este solutia ideala de decor modern si artistic. Spatii de birouri, corporatii, studio-uri profesioniste, sute daca nu deja mii de proiecte realizate sunt marturia vie a calitatii germane.

Producerea cordonului se face intotdeauna la comanda (datorita dimensiunilor si optiunilor coloristice numeroase), termenul de productie fiind de 15 zile lucratoare. Livrarea se face ulterior in cateva zile. Franjurii vin deja montati pe o banda intaritoare, prin urmare pot fi foarte usor instalati de catre oricine! (folosind sine sau chiar galerii decorative). Franjurii sunt 100% ignifugabili si produsi in Germania semi-manual/semi-mecanic, pentru comanda dumneavoastra, la cele mai inalte rigori germane. La cerere va oferim toate certificarile produsului (conformitate, ISO, ignifugare a.s.o.)

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Availability: În stoc

398,00 RON

Perdele tip ata, franjuri, cordon marca ADO International -> Articol german ignifugat. Curaj :)

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte

Mai multe vizualizări

* Câmpuri obligatorii

398,00 RON