Colectia "Zambia" : draperii, tapet mural, tapiterie mobilier. Preturi 248-294 Ron / m.l.

Nu uitati sa deschideti colectia si sa o priviti in integralitatea ei trecand prin toate imaginile de dedesubtul imaginii principale, astfel nu veti rata coordonarile stilistice pentru pernute, tapiterie mobila, draperii, tapet si perdele. Franjurii, ciucurii, lezardele si celelalte elemente de pasmanterie vor transforma orice decor intr-unul romantic.
Frumusetea naturii se revarsa prin materialele folosite pentru tapitat pereti sau creat draperii, cu influente din savana, textura blanurilor de lei, dungile antilopelor, pielea artificiala. Colectia Zambia evoca opulenta Africii, pastrand natura neschimbata.

Pretul tesaturilor este intre 248 si 294 Ron / m.l. la care se adauga TVA, iar compozitia este in general din fibre naturale

Latimea de 140 cm default, prin urmare pentru construirea pretului unei ferestre sau spatiu vitrat sau chiar aplicarea murala a tapetului, va rugam sa ne apelati pe whatsapp la 0722600887 sau mail la drapaje@gmail.com sau contact@casafoca.ro si va vom raspunde foarte repede la intrebari.

Daca doriti sa comandati online una din optiuni (oricare), e suficient sa adaugati tesatura in cosul de cumparaturi si sa ne indicati in comentarii care din optiunile de culoare o doriti comandata (cea din draperie, tapet, tapiteria de canapea sau scaun a.s.o.). Va putem trimite pe whatsapp sau mail imediat toate variantele de culoare disponibile pentru a avea draperia sau tapiteria de mobila exact in culorile dorite.

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Availability: În stoc

248,00 RON
SAU

Colectia "Zambia" : draperii, tapet mural, tapiterie mobilier. Preturi 248-294 Ron / m.l.

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte

Mai multe vizualizări

  • Colectia "Zambia" : draperii, tapet mural, tapiterie mobilier. Preturi 248-294 Ron / m.l.