Colectia "Viata" : draperii, tapet mural, tapiterie mobilier. Preturi 340-644 Ron / m.l.

Nu uitati sa deschideti colectia si sa o priviti in integralitatea ei trecand prin toate imaginile de dedesubtul imaginii principale, astfel nu veti rata coordonarile stilistice pentru pernute, tapiterie mobila, draperii, tapet si perdele. Franjurii, ciucurii, lezardele si celelalte elemente de pasmanterie vor transforma orice decor intr-unul romantic.
Bogatia naturala tropicala se reflecta foarte bine in colectia plina de viata numita sugestiv "Viata", populata de pasari exotice, vegetatie luxurianta, flori si fructe neintalnite nascute din spectrul curcubeului, insotite de om intr-o viziune artistica dezlantuita.

Pretul tesaturilor este intre 340 si 644 Ron / m.l. la care se adauga TVA, iar compozitia este in general din fibre naturale

Latimea de 140 cm default, prin urmare pentru construirea pretului unei ferestre sau spatiu vitrat sau chiar aplicarea murala a tapetului, va rugam sa ne apelati pe whatsapp la 0722600887 sau mail la drapaje@gmail.com sau contact@casafoca.ro si va vom raspunde foarte repede la intrebari.

Daca doriti sa comandati online una din optiuni (oricare), e suficient sa adaugati tesatura in cosul de cumparaturi si sa ne indicati in comentarii care din optiunile de culoare o doriti comandata (cea din draperie, tapet, tapiteria de canapea sau scaun a.s.o.). Va putem trimite pe whatsapp sau mail imediat toate variantele de culoare disponibile pentru a avea draperia sau tapiteria de mobila exact in culorile dorite.

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Availability: În stoc

340,00 RON
SAU

Colectia "Viata" : draperii, tapet mural, tapiterie mobilier. Preturi 340-644 Ron / m.l.

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte

Mai multe vizualizări

  • Colectia "Viata" : draperii, tapet mural, tapiterie mobilier. Preturi 340-644 Ron / m.l.