Colectia "Soarele", primavara 2014 : draperii, tapet mural, tapiterie mobilier. Pret 92 Ron / m.l.

Nu uitati sa deschideti colectia si sa o priviti in integralitatea ei trecand prin toate imaginile de dedesubtul imaginii principale, astfel nu veti rata coordonarile stilistice pentru pernute, tapiterie mobila, draperii, tapet si perdele. Franjurii, ciucurii, lezardele si celelalte elemente de pasmanterie vor transforma orice decor intr-unul romantic.
Colectia Soarele pune fata in fata dungile vibrante si desenele florale pe un pat din fibre naturale (100% bumbac). Culorile si desenele se compun iar rezultatul e unul primavaratic extrem de atragator si independent.

Pretul tesaturilor cuprinse in aceasta colectie este de 92 Ron / m.l. la care se adauga TVA.

Toate au latimea de 140 cm default, prin urmare pentru construirea pretului unei ferestre sau spatiu vitrat sau chiar aplicarea murala a tapetului, va rugam sa ne apelati pe whatsapp la 0722600887 sau mail la drapaje@gmail.com sau contact@casafoca.ro si va vom raspunde foarte repede la intrebari.

Daca doriti sa comandati online una din ele (oricare), e suficient sa adaugati colectia in cosul de cumparaturi si sa ne indicati in comentarii care din tesaturi o doriti comandata (cea din draperie, tapet, tapiteria de canapea sau scaun a.s.o.). Va putem trimite pe whatsapp sau mail imediat toate variantele de culoare disponibile pentru a avea draperia sau tapiteria de mobila exact in culorile dorite.

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Availability: În stoc

92,00 RON
SAU

Colectia "Soarele" : draperii, tapet mural, tapiterie mobilier. Pret 92 Ron / m.l.

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte

Mai multe vizualizări

  • Colectia "Soarele" : draperii, tapet mural, tapiterie mobilier. Pret 92 Ron / m.l.