Colectia "Petrecerea Guvernatoarei", : draperii, tapet mural, tapiterie mobilier. Pret 184 Ron / m.l.

Nu uitati sa deschideti colectia si sa o priviti in integralitatea ei trecand prin toate imaginile de dedesubtul imaginii principale, astfel nu veti rata coordonarile stilistice pentru pernute, tapiterie mobila, draperii, tapet si perdele. Franjurii, ciucurii, lezardele si celelalte elemente de pasmanterie vor transforma orice decor intr-unul romantic.
Entuziasmul sufocant al unei paduri tropicale este adus chiar in inima casei prin colectia vibranta "Petrecerea Guvernatoarei". Aceste amintiri remarcabile in bumbac si in prezinta flori exotice, fructe si fluturi, papagali si pasteluri dornice sa va tapiteze mobilierul, peretii, pernutele decorative si sa va compuna draperiile sau tapetul mural, intr-o profunzime uimitoare de culoare si ton.

Povestea aminteste de vila Guvernatoarei in plina petrecere de Mardi Gras, fiind decorata cu tapet si draperii, mobilier tapitat. Invitatii servesc peste si discuta despre arta iar cainii de vanatoare trec printre ei incercand sa prinda o parte din festin.

Fiind o colectie ce prezinta natura, ea pastreaza fibrele naturale in totalitate fiind compusa din 59% In, 41% Bumbac pentru toate tesaturile.
Pretul tesaturilor cuprinse in aceasta colectie este de 184 Ron / m.l. la care se adauga TVA.

Toate au latimea de 140 cm default, prin urmare pentru construirea pretului unei ferestre sau spatiu vitrat sau chiar aplicarea murala a tapetului, va rugam sa ne apelati pe whatsapp la 0722600887 sau mail la drapaje@gmail.com sau contact@casafoca.ro si va vom raspunde foarte repede la intrebari.

Daca doriti sa comandati online una din ele (oricare), e suficient sa adaugati colectia in cosul de cumparaturi si sa ne indicati in comentarii care din tesaturi o doriti comandata (cea din draperie, tapet, tapiteria de canapea sau scaun a.s.o.). Va putem trimite pe whatsapp sau mail imediat toate variantele de culoare disponibile pentru a avea draperia sau tapiteria de mobila exact in culorile dorite.

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Availability: În stoc

184,00 RON
SAU

Colectia "Petrecerea Guvernatoarei", toamna 2015 : draperii, tapet mural, tapiterie mobilier. Pret 184 Ron / m.l.

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte

Mai multe vizualizări

  • Colectia "Petrecerea Guvernatoarei", toamna 2015 : draperii, tapet mural, tapiterie mobilier. Pret 184 Ron / m.l.