Colectia "Pember" : draperii, tapet mural, tapiterie mobilier. Preturi 184-290 Ron / m.l.

Nu uitati sa deschideti colectia si sa o priviti in integralitatea ei trecand prin toate imaginile de dedesubtul imaginii principale, astfel nu veti rata coordonarile stilistice pentru pernute, tapiterie mobila, draperii, tapet si perdele. Franjurii, ciucurii, lezardele si celelalte elemente de pasmanterie vor transforma orice decor intr-unul romantic.
Pemberley is an exquisite medley of colour and form where embroidered trails blend with classic stripes, a delicate damask and an elegant pebble-stack coordinate. The idyll is enhanced by evocative colour stories of Duck Egg, Dandelion, Cornflower, Stone, Blush and Cherry.


Preturile tesaturilor cuprinse in aceasta colectie sunt intre 184 si 290 Ron / m.l. la care se adauga TVA.

Toate au latimea de 140 cm default, prin urmare pentru construirea pretului unei ferestre sau spatiu vitrat sau chiar aplicarea murala a tapetului, va rugam sa ne apelati pe whatsapp la 0722600887 sau mail la drapaje@gmail.com sau contact@casafoca.ro si va vom raspunde foarte repede la intrebari.

Daca doriti sa comandati online una din ele (oricare), e suficient sa adaugati colectia in cosul de cumparaturi si sa ne indicati in comentarii care din tesaturi o doriti comandata (cea din draperie, tapet, tapiteria de canapea sau scaun a.s.o.). Va putem trimite pe whatsapp sau mail imediat toate variantele de culoare disponibile pentru a avea draperia sau tapiteria de mobila exact in culorile dorite.

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Availability: În stoc

184,00 RON
SAU

Colectia "Pember" : draperii, tapet mural, tapiterie mobilier. Preturi 184-290 Ron / m.l.

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte

Mai multe vizualizări

  • Colectia "Pember" : draperii, tapet mural, tapiterie mobilier. Preturi 184-290 Ron / m.l.