Colectia "Pecetea Stralucirii", 2017 : tesaturi pt. perdele, draperii, tapet. Pret 368 Ron / m.l.cu H 300 cm

Nu uitati sa deschideti colectia si sa o priviti in integralitatea ei trecand prin toate imaginile de dedesubtul imaginii principale, astfel nu veti rata coordonarile stilistice pentru pernute, tapiterie mobila, draperii, tapet si perdele. Franjurii, ciucurii, lezardele si celelalte elemente de pasmanterie vor transforma orice decor intr-unul romantic.
Dramatica si impunatoare, colectia "Pecetea Stralucirii" lansata in primavara lui 2017 contine o serie de perdele pe inaltimi de 3 metri cu motive metalice, marmorate, unde dungile incrucisate intalnesc zig-zaguri ingropate sau in relief si efecte lucioase glazurate.
Desi drumurile culorilor sunt subtile, desenele si motivele sunt complet opusul! Efectele sunt incredibile iar nuantele stralucitoare se desfac in vapai, luciu, licariri, scanteieri.


Pretul tesaturilor cuprinse in aceasta colectie este de 368 Ron / m.l. la care se adauga TVA.

Toate au latimea dubla de 296-300 cm default, prin urmare calculul perdelei sau draperiei puse in geam se face foarte usor -> dimensiunea geamului + 20/30 cm max stanga si dreapta x factor multiplicare 1,5 sau maxim 2. Tesaturile sunt impresionante si nu trebuie fronsate aproape deloc (decat daca se doreste acest efect in plus)

Daca mai aveti totusi nelamuriri, pentru construirea pretului unei ferestre sau spatiu vitrat, va rugam sa ne apelati pe whatsapp la 0722600887 sau mail la drapaje@gmail.com sau contact@casafoca.ro si va vom raspunde foarte repede la intrebari.

Daca doriti sa comandati online una din ele (oricare), e suficient sa adaugati colectia in cosul de cumparaturi si sa ne indicati in comentarii care din tesaturi o doriti comandata (cea din draperie, tapet, tapiteria de canapea sau scaun a.s.o.). Va putem trimite pe whatsapp sau mail imediat toate variantele de culoare disponibile pentru a avea draperia sau tapiteria de mobila exact in culorile dorite.

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Availability: În stoc

368,00 RON
SAU

Colectia "Pecetea Stralucirii", 2017 : tesaturi pt. perdele, draperii, tapet. Pret 368 Ron / m.l. H 300 cm  - Scanteierea

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte

Mai multe vizualizări

  • Colectia "Pecetea Stralucirii", 2017 : tesaturi pt. perdele, draperii, tapet. Pret 368 Ron / m.l. H 300 cm  - Scanteierea
  • poza detaliu Scanteierea