Colectia "Originea", 2017 : tapet mural de hartie. Preturi intre : 294-313 Ron / rola de 10 m.l. cu 52 cm l

Nu uitati sa deschideti colectia si sa o priviti in integralitatea ei trecand prin toate imaginile de dedesubtul imaginii principale, astfel nu veti rata coordonarile stilistice pentru pernute, tapiterie mobila, draperii, tapet si perdele. Franjurii, ciucurii, lezardele si celelalte elemente de pasmanterie vor transforma orice decor intr-unul romantic.
"Originea" ne aduce inapoi spre inima Africii, Maroc, Zanzibar, Uganda, Zambia ... motivele centrale fiind prezente in desenele create in aceasta colectia sofisticata de tapet de hartie cu decor tematic "in jurul camerei". Fundalurile silentioase si mate sunt suprapuse cu motive metalice lucioase si detalii tactile cu margele in doua desene. Stralucire si simetrie


Pretul desenelor de tapet de hartie cuprinse in aceasta colectie este situat intre 294 si 313 Ron / rola de 10 m.l. cu 52 cm latime, la care se adauga TVA.

De regula, tapetul de hartie (pe care il folosim mult mai putin decat pe cel textil in aplicarea murala) se comanda doar pe role.Daca mai aveti totusi nelamuriri, pentru construirea pretului unei zid sau al unei aplicari murale, va rugam sa ne apelati pe whatsapp la 0722600887 sau mail la drapaje@gmail.com sau contact@casafoca.ro si va vom raspunde foarte repede la intrebari.

Daca doriti sa comandati online una dintre variante (oricare), e suficient sa adaugati colectia in cosul de cumparaturi si sa ne indicati in comentarii care din rolele de tapet o doriti comandata. Va putem trimite pe whatsapp sau mail imediat toate variantele de culoare disponibile pentru a avea draperia sau tapiteria de mobila exact in culorile dorite. De asemenea va vom face factura in asa fel incat sa includa clar diferenta de pret (in minus sau plus).

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Availability: În stoc

294,00 RON
SAU

Colectia "Originea", 2017 : tapet mural de hartie. Preturi intre : 294-313 Ron / rola de 10 m.l. cu 52 cm l

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte

Mai multe vizualizări

  • Colectia "Originea", 2017 : tapet mural de hartie. Preturi intre : 294-313 Ron / rola de 10 m.l. cu 52 cm l