Colectia "Nobilul Viking", ianuarie 2015 : draperii, tapet mural, tapiterie mobilier. Pret 170 Ron / m.l.

Nu uitati sa deschideti colectia si sa o priviti in integralitatea ei trecand prin toate imaginile de dedesubtul imaginii principale, astfel nu veti rata coordonarile stilistice pentru pernute, tapiterie mobila, draperii, tapet si perdele. Franjurii, ciucurii, lezardele si celelalte elemente de pasmanterie vor transforma orice decor intr-unul romantic.
Din secolul 8 pana in mijlocul secolului 11, Era Vikingilor si-a lasat amprenta in intreaga Europa. Insa ca orice influenta puternica, nu a disparut in totalitate, ramanand in continuare vie in sangele urmasilor, in amintirile umanitatii si in felul in care "atinge" in continuare lumea.
Colectia "Nobilul Viking" evoca amintiri din staulul calduros aglomerat de animale si de viata, de puloverele de lana si semineele unde lemnul trozneste si mocneste incet - amintiri readuse la suprafata de tartanul traditional, tweed si tesaturile tip ecosez. Regiunile inalte pastorale, climatul rece si aspru, oamenii cu vointa de fier - toate pot fi simtite trecand mana usor peste tesatura care imbraca mobilierul casei decorate in stilul nobil.


Pretul tesaturilor cuprinse in aceasta colectie este de 170 Ron / m.l. la care se adauga TVA.

Toate au latimea de 140 cm default, prin urmare pentru construirea pretului unei ferestre sau spatiu vitrat sau chiar aplicarea murala a tapetului, va rugam sa ne apelati pe whatsapp la 0722600887 sau mail la drapaje@gmail.com sau contact@casafoca.ro si va vom raspunde foarte repede la intrebari.

Daca doriti sa comandati online una din ele (oricare), e suficient sa adaugati colectia in cosul de cumparaturi si sa ne indicati in comentarii care din tesaturi o doriti comandata (cea din draperie, tapet, tapiteria de canapea sau scaun a.s.o.). Va putem trimite pe whatsapp sau mail imediat toate variantele de culoare disponibile pentru a avea draperia sau tapiteria de mobila exact in culorile dorite.

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Availability: În stoc

170,00 RON
SAU

Colectia "Nobilul Viking", ianuarie 2015 : draperii, tapet mural, tapiterie mobilier. Pret 170 Ron / m.l.

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte

Mai multe vizualizări

  • Colectia "Nobilul Viking", ianuarie 2015 : draperii, tapet mural, tapiterie mobilier. Pret 170 Ron / m.l.