Colectia de copii "Inocenta", 100% bumbac : draperii, tapet, tapiterie, fantezii. Pret 92 Ron / m.l.

Nu uitati sa deschideti colectia si sa o priviti in integralitatea ei trecand prin toate imaginile de dedesubtul imaginii principale, astfel nu veti rata coordonarile stilistice pentru pernute, tapiterie mobila, draperii, tapet si perdele. Franjurii, ciucurii, lezardele si celelalte elemente de pasmanterie vor transforma orice decor intr-unul romantic.
Copiii merita tesaturile lor speciale asa ca partenerul nostru englez a creat acesti noi prieteni si lumi fantastice care sa le hraneasca imaginatia lor ce se dezvolta. Temele bazate pe personaje arunca in poveste animale din jungla si dinozauri, camioane si barcute, fluturi si sirene, toate insotite de o suita de personaje auxiliare.

Prin aceasta colectie gandita special pentru copii veti descoperi creatii unice, lenjerii de pat, corturi, baldachine ... toate elementele se pot reproduce sau crea personalizat copilului dumneavoastra pentru a-l invita spre visare si a-i da frau liber imaginatiei. Aceasta e varsta la care explorarea unei lumi fantastice il va apropia de dragostea de carti, scris, litere, jocuri cu papusi, teatru, opera si subiectele artistice.
Implicati-va si jucati-va impreuna! Joaca e modalitatea perfecta de a introduce invatarea in etape si de a va elibera voi insiva (parintii) de stresul acumulat la birou, in trafic sau de-a lungul zilei.

Pretul tesaturilor este de 92 Ron / m.l. la care se adauga TVA, iar compozitia este 100% din bumbac.

Latimea de 140 cm default, prin urmare pentru construirea pretului unei ferestre sau spatiu vitrat sau chiar aplicarea murala a tapetului, va rugam sa ne apelati pe whatsapp la 0722600887 sau mail la drapaje@gmail.com sau contact@casafoca.ro si va vom raspunde foarte repede la intrebari.

Daca doriti sa comandati online una din optiuni (oricare), e suficient sa adaugati tesatura in cosul de cumparaturi si sa ne indicati in comentarii care din optiunile de culoare o doriti comandata (cea din draperie, tapet, tapiteria de canapea sau scaun a.s.o.). Va putem trimite pe whatsapp sau mail imediat toate variantele de culoare disponibile pentru a avea draperia sau tapiteria de mobila exact in culorile dorite.

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Availability: În stoc

92,00 RON
SAU

Colectia "Inocenta", 100% bumbac : draperii, tapet mural, tapiterie mobilier. Pret 92 Ron / m.l.

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte

Mai multe vizualizări

  • Colectia "Inocenta", 100% bumbac : draperii, tapet mural, tapiterie mobilier. Pret 92 Ron / m.l.
  • Colectia "Inocenta", 100% bumbac : draperii, tapet mural, tapiterie mobilier. Pret 92 Ron / m.l.