Colectia "Empire" : tesaturi din matase pentru draperii, tapet mural, tapiterie mobilier. Pret 473 Ron / m.l.

Nu uitati sa deschideti colectia si sa o priviti in integralitatea ei trecand prin toate imaginile de dedesubtul imaginii principale, astfel nu veti rata coordonarile stilistice pentru pernute, tapiterie mobila, draperii, tapet si perdele. Franjurii, ciucurii, lezardele si celelalte elemente de pasmanterie vor transforma orice decor intr-unul romantic.
Stilul Empire, a doua faza a Romanticismului, a fost o miscare de design la inceputul secolului 19 in arhitectura, mobila, alte arte decorative si artele vizuale care au inflorit intre 1800 si 1815 in timpul perioadei de Consulat si Primul Imperiu Francez, desi durata de viata s-a intins pana la 1820 tarziu (sau chiar mai mult in unele tari). Din Franta s-a raspandit intr-o mare parte din Europa si ulterior in Statele Unite.
Stilul s-a nascut si si-a luat numele din conducerea lui Napoleon I in Primul Imperiu Francez, si intentia acestuia a fost sa idealizeze conducerea lui Napoleon si a statului Francez.

Create din tafta luxoasa de matase pura, cele sase desene Empire sunt o materializare proaspata a mostenirii decorative vechi de secole si generoasa. Textura unică a cristalelor și transluciditatea glorioasă a mătăsii se reflectă în nuanțe irizate în dungi, patrate și campuri lucioase.

Preturile tesaturilor cuprinse in aceasta colectie sunt intre 473 si 483 Ron / m.l. la care se adauga TVA.

Toate au latimea de 140 cm default, prin urmare pentru construirea pretului unei ferestre sau spatiu vitrat, va rugam sa ne apelati pe whatsapp la 0722600887 sau mail la drapaje@gmail.com sau contact@casafoca.ro si va vom raspunde foarte repede la intrebari.

Daca doriti sa comandati online una din ele (oricare), e suficient sa adaugati colectia in cosul de cumparaturi si sa ne indicati in comentarii care din tesaturi o doriti comandata (cea din draperie, tapet, tapiteria de canapea sau scaun a.s.o.). Va putem trimite pe whatsapp sau mail imediat toate variantele de culoare disponibile pentru a avea draperia sau tapiteria de mobila exact in culorile dorite.

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Availability: În stoc

473,00 RON
SAU

Colectia "Empire" : tesaturi din matase pentru  draperii, tapet mural, tapiterie mobilier. Pret 473 Ron / m.l.

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte

Mai multe vizualizări

  • Colectia "Empire" : tesaturi din matase pentru  draperii, tapet mural, tapiterie mobilier. Pret 473 Ron / m.l.