Colectia de tesaturi italiene - "San Marco" - Damascuri si Lampasuri din fibre naturale

Exista printre istorici un mit aproape unanim acceptat cum ca Napoleon ar fi declarat ca Piazza San Marco nu e altceva decat "Camera de Desen a Europei". Aceasta dateaza din secolul 12 si este dominata de Basilica St. Mark
Purtand numele pietei fabuloase San Marco din Venetia (sau St. Mark square), colectia de tesaturi italiene pe care v-o prezentam aici si in imaginile de mai jos, este fascinanta atat prin culoare cat si prin viata pe care aceasta o inspira, desenele de patrimoniu italian, tesaturile tip Damasc si Lampas in general compuse din fibre naturale (bumbac, vascoza, matase, acril) intr-o simbioza perfecta astfel incat stralucirea sa puna in evidenta desenul iar duritatea si rezistenta sa permita confectionerilor specializati sa imbrace canapele, fotolii sau peretii in tapet.

Va invitam la showroom-ul nostru pentru a analiza colectiile si a stabili alaturi de noi unde s-ar potrivi cel mai bine in casa dumneavoastra, fie ca e vorba de un tapet intr-o rama, fie ca sunt ziduri intregi acoperite cu tesatura sau doar o canapea sau draperie, alaturi de noi veti gasi cele mai avangardiste si indraznete solutii.


Cere Oferta

Colectia de tesaturi italiene - "San Marco" - Damascuri si Lampasuri din fibre naturale

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte

Mai multe vizualizări

  • Colectia de tesaturi italiene - "San Marco" - Damascuri si Lampasuri din fibre naturale