Colectia "Cuvintele Naturii", sept. 2016 : tesaturi pt. perdele, draperii, tapet. Preturi 92-138 Ron / m.l.

Nu uitati sa deschideti colectia si sa o priviti in integralitatea ei trecand prin toate imaginile de dedesubtul imaginii principale, astfel nu veti rata coordonarile stilistice pentru pernute, tapiterie mobila, draperii, tapet si perdele. Franjurii, ciucurii, lezardele si celelalte elemente de pasmanterie vor transforma orice decor intr-unul romantic.
Fiind un tribut adus frumusetii naturii, colectia "Cuvintele Naturii" e un album de desene clasice pe bumbac in care prezentări de acuarelă de flori luxuriante si tulpini inflorite intâlnesc geometrii naive. In palete de culori inspirate din natura, "Cuvintele Naturii" intalnesc note de fundal simple si moi, desfasurate pe o gama larga de tonuri.

Preturile tesaturilor cuprinse in aceasta colectie sunt intre 92 si 138 Ron / m.l. la care se adauga TVA.

Toate au latimea de 140 cm default, prin urmare pentru construirea pretului unei ferestre sau spatiu vitrat, va rugam sa ne apelati pe whatsapp la 0722600887 sau mail la drapaje@gmail.com sau contact@casafoca.ro si va vom raspunde foarte repede la intrebari.

Daca doriti sa comandati online una din ele (oricare), e suficient sa adaugati colectia in cosul de cumparaturi si sa ne indicati in comentarii care din tesaturi o doriti comandata (cea din draperie, tapet, tapiteria de canapea sau scaun a.s.o.). Va putem trimite pe whatsapp sau mail imediat toate variantele de culoare disponibile pentru a avea draperia sau tapiteria de mobila exact in culorile dorite.

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Availability: În stoc

110,00 RON
SAU

Colectia "Cuvintele Naturii", sept. 2016 : tesaturi pt. perdele, draperii, tapet. Preturi intre 92-138 Ron / m.l.

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte

Mai multe vizualizări

  • Colectia "Cuvintele Naturii", sept. 2016 : tesaturi pt. perdele, draperii, tapet. Preturi intre 92-138 Ron / m.l.