Colectia "Casablanca", primavara 2017 : tesaturi pt. perdele, draperii, tapet, preturi 550 - 680 Ron / m.l.

Nu uitati sa deschideti colectia si sa o priviti in integralitatea ei trecand prin toate imaginile de dedesubtul imaginii principale, astfel nu veti rata coordonarile stilistice pentru pernute, tapiterie mobila, draperii, tapet si perdele. Franjurii, ciucurii, lezardele si celelalte elemente de pasmanterie vor transforma orice decor intr-unul romantic.
Luxul catifelelor imprimate, a broderiei generoase si matasurilor aplicate se combina in Casablanca devenind o fantezie opulenta transpusa in
interioare pentru casa. Palete pline de imaginatie continua epopeea fantezista cu povesti numite Captuseala de Argint, Firul de Matase, Nisipul Desertului carora li se alatura Eau de Nil si Ceata Trandafirilor.


Preturile tesaturilor cuprinse in aceasta colectie sunt intre 550 si 580 Ron / m.l. la care se adauga TVA. Cam asa se intampla cand intra si matasea in joc, alaturi de bumbac, in, vascoza si in general fibre naturale.

Toate au latimea de 140 cm default, prin urmare pentru construirea pretului unei ferestre sau spatiu vitrat, va rugam sa ne apelati pe whatsapp la 0722600887 sau mail la drapaje@gmail.com sau contact@casafoca.ro si va vom raspunde foarte repede la intrebari.

Daca doriti sa comandati online una din ele (oricare), e suficient sa adaugati colectia in cosul de cumparaturi si sa ne indicati in comentarii care din tesaturi o doriti comandata (cea din draperie, tapet, tapiteria de canapea sau scaun a.s.o.). Va putem trimite pe whatsapp sau mail imediat toate variantele de culoare disponibile pentru a avea draperia sau tapiteria de mobila exact in culorile dorite.

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Availability: În stoc

550,00 RON
SAU

Colectia "Casablanca", primavara 2017 : tesaturi pt. perdele, draperii, tapet, preturi 550 - 680 Ron / m.l.

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte

Mai multe vizualizări

  • Colectia "Casablanca", primavara 2017 : tesaturi pt. perdele, draperii, tapet, preturi 550 - 680 Ron / m.l.