Colectia "Casa Toamnei" : draperii, tapet mural, tapiterie mobilier. Preturi intre 276-676 Ron / m.l.

Nu uitati sa deschideti colectia si sa o priviti in integralitatea ei trecand prin toate imaginile de dedesubtul imaginii principale, astfel nu veti rata coordonarile stilistice pentru pernute, tapiterie mobila, draperii, tapet si perdele. Franjurii, ciucurii, lezardele si celelalte elemente de pasmanterie vor transforma orice decor intr-unul romantic.
Casa Toamnei e o colectie cu multe tesaturi puternic influentata de intreaga lume. Pentru ca Toamna nu ne apartine doar noua sau englezilor, ea ii rasplateste in egala masura pe toti oamenii, prin bogatie, culoare si recolta. Combinatiile eclectice de inuri brodate, patrate mari, benzile impodobite si catifelele cu amintiri digitale creeaza un melanj uluitor in nuante de bijuterii.


Preturile tesaturilor cuprinse in aceasta colectie sunt intre 276 si 676 Ron / m.l. la care se adauga TVA.

Toate au latimea de 140 cm default, prin urmare pentru construirea pretului unei ferestre sau spatiu vitrat sau chiar aplicarea murala a tapetului, va rugam sa ne apelati pe whatsapp la 0722600887 sau mail la drapaje@gmail.com sau contact@casafoca.ro si va vom raspunde foarte repede la intrebari.

Daca doriti sa comandati online una din ele (oricare), e suficient sa adaugati colectia in cosul de cumparaturi si sa ne indicati in comentarii care din tesaturi o doriti comandata (cea din draperie, tapet, tapiteria de canapea sau scaun a.s.o.). Va putem trimite pe whatsapp sau mail imediat toate variantele de culoare disponibile pentru a avea draperia sau tapiteria de mobila exact in culorile dorite.

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Availability: În stoc

276,00 RON
SAU

Colectia "Casa Toamnei" : draperii, tapet mural, tapiterie mobilier. Preturi intre 276-676 Ron / m.l.

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte

Mai multe vizualizări

  • Colectia "Casa Toamnei" : draperii, tapet mural, tapiterie mobilier. Preturi intre 276-676 Ron / m.l.