Design interior in familie, doua generatii dedicate!

Lenjerii de pat, pernute decorative si prosoape de plaja marca Melli Mello din Caraibe

Lenjerii de pat, pernute decorative si prosoape de plaja marca Melli Mello din Caraibe

Pagina in lucru, pana o finalizam puteti privi colectia integrala pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere!

S-ar putea sa fiti socati sa descoperiti ca Olanda are trei insule ce isi continua linistite existenta in Marea Caraibilor. Ele sunt Bonaire, Sint Eustatius, si Saba, pe scurt Insulele BES. (Independenta San Martin se bucura de influente mixte olandeze si franceze) Mai interesant este faptul ca o mare parte din influentele culturale olandeze apartin acestor insule si climatului lor tropical ce confera o vreme calda de-a lungul intregului an. Cum acesta este un motiv de mandrie nationala pentru fostul imperiu maritim din secolul 16 incoace, o serie numeroasa de producatori olandezi si-au transferat exotismul in propriile colectii cu ajutorul designerilor locali. Iar noi le-am devenit parteneri pentru a putea aduce colectiile lor minunate din taramuri indepartate pana aici, pe plaiurile mioritice. Melli Mello este o echipa de designeri speciali ce ne stau alaturi drept parteneri de-a lungul timpului. Va vom prezenta colectia creata de acestia de lenjerii de pat; va veti bucura de motive florale, culori vibrante, pasari tropicale, animale pasnice, vegetatie luxurianta, culori exuberante, triluri si atmosfera meditativa. Se poate spune intr-adevar ca patul e mijlocul suprem de relaxare. Dar patul imbracat intr-un set de lenjerie tematic ce indeamna spre visare, reflectare si scufundare in natura e mult mai mult de atat. Calitatea impecabila a satinului de bumbac 100% rasfata si toropeste. Bumbacul ca fibra naturala pastreaza temperatura optima a corpului, datorita adaptarii sale pe timp de iarna si vara. Relaxarea prin somn intr-o lenjerie de pat creata doar din fibre naturale e inegalabila; somnul adanc nu e intrerupt, corpul se odihneste si recupereaza mult mai repede, fiecare fereastra de timp petrecuta in adancimea si moliciunea bumbacului, inconjurat de triluri de pasari, arbori tropicali vii, culori vesele si optimiste, schimba efectiv calitatea vietii.

Somnul reconfortant intr-un bumbac de calitate, imperial, e foarte important fiindca tine corpul in fazele tarzii Non-Rem, in special a treia – faza de somn adanc in care corpul se repara, creste din nou tesuturile, construieste oasele si muschii si intareste sistemul imunitar. E dovedit stiintific ca somnul in fibre naturale confortabile trece de primele doua faze Non-Rem mai repede. Prin urmare fibrele naturale sunt recomandate cel mai mult copiilor (sustinandu-le cresterea corecta) si persoanelor care avanseaza in varsta, ce nu pot intra singure atat de usor in somnul adanc, calitatea somnului fiind afectata de duratele mai mici de somn dar atentie! Studiile arata nevoia constanta a corpului uman de aceeasi durata de somn si aceeasi calitate a lui ca in tinerete! Si dupa faza pe care eu o numesc “Reconstructie”, a treia de Non-Rem, ajungem la mult doritele faze de REM, cele in care avem vise intense, creierul devine mult mai activ (dovedit stiintific) iar dezvoltarea acestuia continua intr-un ritm mult mai accelerat decat atunci cand e treaz si e expus unui continut de o calitate indoielnica. Stiati ca bebelusii si copiii petrec cam 50% din somn intr-o faza REM de visare si dezvoltare a creierului, comparat cu doar 20% ce are loc atunci cand sunt adulti? Prin urmare fazele de “reparare si reconstructie” dar si cel de “visare” raman cele mai importante pentru dezvoltarea noastra ca oameni si cele care trebuie ajutate cu cele mai bune conditii :)

Alaturi de lenjeriile de pat tropicale va prezentam prosoapele de plaja coordonate, tot din fibre naturale. Va vor transforma vacanta dintr-una obisnuita intr-o experienta fabuloasa!

14 Produs(e)

per pagină

Matrice  Listă 

Setează direcţie descendentă